Милан Лане Гутовић мајица

2.200 рсд

На данашњи дан 1946.  године рођен је још један великан српског глумишта и један од највећих глумаца жанра комедија,   Милан Лане Гутовић.

Био је један од чувених Бојанових беба, заједно са својим колегама са класе (Јосиф ТатићСветлана БојковићИван БекјаревЂурђија ЦветићТанасије Узуновић) које је Бојан Ступица примио у стални ангажман Југословенског драмског позоришта (ЈДП), јер је примљен пре тога. Првак драме Народног позоришта у Београду постаје 2006. године. Пензионисан је крајем децембра 2011. године.

Прву већу улогу на телевизији остварује 1971. у серији Синише Павића Дипломци. Већу популарност стиче као Ђанкарло Мароти у Бољем животу и Драгослав у Отвореним вратима. Наступио је у више од 400 епизода серије Пустолов, која је емитована на РТС-у, као програм за децу и младе.  Највећу популарност на телевизији је стекао глумећи лика Срећка Шојића, у филму “Тесна кожа“, где је са Николом Симићем играо једну од главних улога, филм је доживео енормну гледаност , па је због тога снимано неколико наставака. Након година паузе са ликом Шојића , 2006. године враћа се у улогу у ТВ серији Бела лађа када је поново заиграо лик Срећка Шојића из Тесне коже, који је играо до 2011.

Шифра производа: - Категорије: , Ознака:

Додатне информације

Боја мајице

Бела, Црна

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Милан Лане Гутовић мајица“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Можда ће вам се свидети …